Nagyon fáradt vagyok, testileg, de szellemileg főleg. Mit tehetnék ellene?
Figyelt kérdés
Lassan már gondolkodni se tudok, túl sok felé kell figyelnem, helytállni különböző szerepekben. Pihenni nem nagyon tudok. Hogy pihentessem az agyam?2011. aug. 18. 12:15
1/7 anonim válasza:
Pedig más út nincs csak a pihenés,meditálás.
Ha nem igy teszel kikészited a szervezetedet,idegrendszeredet.Egy napi fél órás meditáció(akár vezetett is) rengeteget tud segiteni;)
2/7 anonim válasza:
Próbál minél többet aludni. Ez az első lépés. A vitaminok is sokat segíthetnek - C vitamin (1000mg-os) és a Magnézium is (pl.Magne B6).
3/7 A kérdező kommentje:
Nagyjából eleget alszom (6-7 órát), de nagyon nyugtalanul, folyton jár az agyam. Kicsit ki kéne kapcsolnom.
2011. aug. 18. 13:49
4/7 anonim válasza:
Imádkozzál, hidd el, a Jó Isten majd segít! Egyébként meg az agyadban kell elhatároznod. Sedatic PC egyébként segít, nem gyógyszer, hanem homeopátiás szopogatótabletta, szorongásra, stresszre, alváshiányra jó. Nekem sokat használt, oldottabb lettem, nem feszengtem.
5/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat.
2011. aug. 18. 14:50
6/7 anonim válasza:
Metamfetamint kellene szedned. Utcai neve: speed
;)
7/7 anonim válasza:
Engem egy üveg sör este jól elaltat. A nappali gingko biloba pedig azt okozza, hogy kevesebb alvás is elég. De próbãltam a youtube rain ( eső) zajait is, állítólag növeli az alvás mélységét. Egy esti kocogás is jó lehet a Te esetedben, kiszellőzteti a fejet. Mákostészta vacsorára. Impulser pulzáló mágnesteres matrac, P3 program, 5-10 Hz frekvencia, 20 perc elaltat, csak a vízivást ne feledd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!