Kismamaként agyban visel meg ez a meleg, mit tegyek?
Figyelt kérdés
Szakemberrel erről még nem beszéltem, de 4-5 éve volt már egy olyan nyaram, amikor pánik fogott el attól, hogy “nincs menekvés a meleg elől”. Akkor kb. túléltem.
Most 37 hetes terhes vagyok, amúgy szerencsére jól viselem, csak sajnos egyedül vagyok itthon és ettől megint kijött ez a nincs menekvés, nincs kihez szólni érzés. Az egyetlen akit ilyenkor felhívhatnék a párom, dehát ő meg dolgozik, nem zargathatom folyton.
Kihez fordulhatnék, akár szakember is érdekel vagy nem tudom, féltem a babát is.
2018. júl. 30. 08:27
1/1 anonim válasza:
Nyugodj meg eloszor is :) van menekules (klimas helyek) nincs klimatok? Hatha az nyugtatna maga a tudat, vagy ismerosnek? Tudom, hogy nem jo a kismamaknak de nem kell azt 20 fokra allitani! Ha ilyen gondolataid vannak zuhanyozz le attol elmulik egy kis idore. Nyugi!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!