Én egy Adult Baby ( age-player, little, ahogy tetszik) fiú vagyok! Mit tegyek? Jobb ha ezt elfogadom, vagy próbáljak harcolni ellene? 24f/meleg
Eléggé mérgező légkörben nőttem fel, igazából a gyerekkor, maga volt a pokol és még mindig érzem, hogy hiányzik vmi. Ne úgy képzeljétek el, hogy vertek engem, hanem lelkileg csináltak ki. hatalmas terheket helyeztek a vállamra, amik alatt összeroskadtam, elvárták tőlem hogy felnőttként legyek már nagyon korai éveimben is... Ez állhat a gyerekes dolgok hátterében, de 5 évnyi pszichoterápia sem volt elég arra, hogy ezt elmulassza, csak a szorongásom szűnt meg, maga a lifestyle, a gyermeki viselkedés, gyermeki dolgok után való rajongás, mesekedvelés, a játszás stb az nem...
Félek soha nem találok senkit magam mellé.
Szia!
Először is: szerintem ne tégy, ne harcolj ellene. Ez egy normális - kompenzációs - reakció arra, hogy milyen lelki traumák értek az eddigi életedben. Kimaradtak neked bizonyos dolgok, amik hiányt generáltak benned, és ezt az űrt pótolod ki ezzel a viselkedéssel.
Semmi baj nincs ezzel. Hogy találsz-e majd így párt? Ez egészen biztos. Nem vagy egyedül ezzel a viselkedéseddel, vannak így mások is, és nem is annyira kevesen, mint gondolnád. Mindemellett vannak olyanok, akik szeretnek daddy-k lenni, mert nekik meg ez jön be. ((Azt hiszem a sugar daddy rájuk a megfelelő kifejezés, de nem biztos, mert ebben a témában közel sem vagyok jártas, de hallottam, olvastam róla.))
Én hiszem, hogy megtalálod majd a hozzád illő párt, én amondó vagyok: higgy te is ebben. :)
Ha ilyen hozzád passzoló párt keresel, akkor akár itt is a Homoszexualitás címszó alatt adhatnak neked tanácsokat, ha abba a kategóriába is beírsz. Igaz, ott is akadnak trollok,(hol nem?) de a többség rendes, normális válaszokat ír.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!