Ez az eros idegesseg a szorongas?
Azt olvasgattam ott gyakorin, hogy valakinek korhazfobiaja van, nyugtato kell ahhoz, hogy akar csak a vernyomasat megmerjek. Ezek a dolgok egy ideje felzaklatnak, ahogy most is tortent, hipochonder vagyok. Elzsibbadt a bal karom, nyilvan mert hulyen tartottam, megijedtem, hogy valami tortenik velem es olyan eros feszultseg, ijedtseg tort ram, hogy egy pillanatra olyan idegen volt a szoba is, gondolkoztam, hogy sikitok a baratomnak, hogy baj van. Tudtam, hogy ha valamit elkezdek csinalni, akkor csillapodik a panik, nem teljesedik ki a panikroham. Igy is tettem, felalltam, megneztem mit csinal, de nem mult el teljesen az ijedtseg igy lefekudtem pihenni. Borzaszto. Olyan ketsegbeesett voltam az elso par percben, hogy alig nyugodtam meg.
A szorongasos epizodban nektek is olyan erzes, mintha barmi kivaltana a panikrohamot? Nalam nyilvan szimpla ijedtseg volt, hogy mi tortenik velem, amitol megjobban megijedtem amitol megisegesebb lettem...de ez mar elviselhetlen. Jarok pszichologushoz fel eve, o is felhozta mar azt, hogy lehet megis kene nekem gyogyszer. Annyira ketsegbe vagyok esve. Miert idegesit fel ennyire egy szimpla gondolat? Miert ilyen nehez tole szabadulni? Miert ilyen nehezen nyugszok meg? Mi lesz ha gyogyszert kapok? Mi lesz velem? :((
20/L
Zombivá válást úgy értettem, hogy érzéseid teljesen eltompulhatnak, befolyásolhatóvá válsz, libidód mintha sosem lett volna, személyiséged megváltozik. Ezek a hatások akár tartósak is lehetnek, szedés befejeztével is.
De érdemes elolvasni antidepresszánsok betegtájékoztatóját:
Az már eleve gyanús, ha annyi a lehetséges mellékhatás, hogy az ember körbetekerheti magát a listával mint egy múmia.
Érdemes összehasonlítani Ashwagandha hatásaival, ami egy gyógynövény:
Dióhéjban sokkal több előnyös hatás, sokkal kevesebb, és kevésbé rizikósabb mellékhatásokkal, és az antidepresszánssal ellentétben növeli a libidót.
Árban sem járna rosszabbul, rexetinből egy hónapra támogatottan 2200 Huf,Ashwagandha 2 g-os dózissal számítva 2100 forint.
Szeretnek gyogyszert, azt erzem, hogy ez az utolso mentsvaram. Probalgattam mar gyogynovenyeket, homeopatias nyugtatokat (sedatif pc), de nem akkor nyugtat mikor kene. Tok jo, hogy napkozben mikor amugy is van tennivalom akkor jol vagyok, de opyankor jol vagyok ezek nelkul is. Mikor ramtor a szorongas, akkor ramtor, nem valtoztatott a dolgon semmit. Elterelni a figyelmemet meg nem tudom 0-24, sikerul max 1 napig ezt tartani, utana ugyis eszembe jut es ez eleg is ahhoz, hogy kiprovokaljam a rosszulletet. Bar felek tole. De felek minden gyogyszertol, a sima nyugtatotol is panikrohamom lett ugy megijesztett.
Az autoimmun pajzsmirigy gyulladas mennyire zarja ki a gyogyszer szedeset?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!