Most így mi lesz velem?
Szorongásom van, több éve, de már kezd nagyon súlyossá válni. Először csak túlzott aggodalmaskodás volt, majd ez szépen elkezdett súlyosbodni és mostanra az életem minden területére kihatni.
Már érzem, hogy nem sokáig bírom és kezdek belefáradni az állandó feszültségbe.
Amikor kialakult, akkor elmentem egy pszichológushoz. Nem segített. Utána ahogy rosszabbodott, ismét elmentem egyhez, aki már kiképzett terapeuta is volt és különféle dolgokat igért. 7 alkalom után semmi nem történt, le is rázott. Tudom, hogy a szorongást magamnak kell megoldanom, de nekem egyedül nem megy.
Egész délelőtt pszichológusokat hivogattam, mindenki be van telve és nem tud fogadni. Annak ellenére, hogy milyen rosszul vagyok, nem tudnak fogadni.
Megint egész éjjel nem aludtam.
A párkapcsolatom lassan rámegy erre, mert már ő is nehezen viseli az állandó feszültséget. Próbált segíteni, de sajnos nem bírni ezzel.
Mit tegyek? Voltam már pszichiáternél is, van Frontinom, de azt csak akkor veszem be ha nagyon rosszul vagyok. Talán havi 3-4 szemről van szó.
Most igy mit csináljak? Ez nem fog elmúlni.
(A legutóbbi szakember azzal hajtott el, hogy a kövérségem okozza a szorongást. Lefogytam 30 kg-t és ugyanúgy szorongok. Még csak nem is enyhült. Félek.)
Ne gondolj ra. Nagyon nehez tudom, mert atelem ugyanezt. Eleve mar nehezen birom az igazi stresszhelyzeteket, a panikroham kerulget, de neha ok nelkul is ramjon.
En ugy vedekezek ellene, hogy keresem a tarsasagot, vagy elkezdek mozogni, valamin gondolkozni (mit fozzek, mit tanuljak), aztan szepen total elmulik. Az a 20-30 perc borzalmas amig kerulget a panikroham, de ahogy a negativ gondolat testi tuneteket okoz, ugy a pozitiv is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!