Depressziósan is meg lehet szerezni a jogosítványt szerintetek?
Remélem, nem.
Van depressziós ismerősöm. Nem engedném autó közelébe.
Meg, én depressziósan, szorongássokkal küzdve és enyhe hangulat ingadozással csináltam meg. Első oktatónál mindig fosnom kellett mikor vezetni mentem, ő úgy beszélt velem meg másokkal is mintha a seggéből rángatott volna ki minket. Mikor elegem lett, és betelt a pohár utána én is elkezdtem úgy beszélni vele utolsó alkalommal ahogy ő beszélt velem. Aztán átmentem másikhoz, ő töknormális volt, igaz nála is feszengtem. 60óra alatt meg lett a jogsi. Kicsit költséges beruházás volt.
Háziorvos a mentális problémákat nem vizsgálja, van aki beleszarik az egészbe, azt se vették észre, hogy szemüveg kell nekem. Mikor elkezdtem vezetni akkor derült ki, lett szemüvegem, de a forgalmi vizsgát úgy csináltam meg, hogy elfelejtettem felvenni. Vizsgabiztos se szólt érte, mert nem volt benne a kartonomba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!