Depressziósan munkát találni?
Tudom, hogy a TB-s pszichológusról sok esetben rossz véleménnyel vannak az emberek, de szerintem még mindig jobb, mint a semmi, szóval érdemes lenne elmenni egyhez, ha magánra nincs pénzed momentán, hogy kihúzzon ebből a gödörből. És ahogy az előttem szóló írta, a javulást követően lehet bármit is kezdeni, mert depressziósan nem tudsz teljesíteni, ami neked sem, és a munkáltatódnak sem jó.
Otthonról végezhető munkát szerintem főként informatikai végzettséggel vállalhatnál, ha van esetleg valami ilyen jellegű ingyenes OKJ képzés, megpróbálkozhatnál vele.
Szia.
Senkinèl sem vagy kevesebb.Pont annyit èrsz mint bàrki màs.Próbàlj meg erőt venni magadon.Ez egy betegsèg fogadd el.
Örülj neki hogy csak ennyi.Nem tolokocsiban kell èlned èleted vègèig.
Ez is lehetett volna.
Próbàlj meg erőt venni magadon.
Ez az, amire egy igazi depressziós képtelen a gyógyszerei nélkül. Meg kell várni a tavaszt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!