A fóbiám miatt már aludni sem merek mi a teendő?
Eleve későn fekvő típus vagyok,de nyáron teljesen felborul az immunrendszerem. Reggel fekszem le , lényegében . Kitalálhattátok,ma éjjel sem aludtam.
Ezzel nem is lenne akkora gond,csak rettenően félek a pókoktól és bogaraktól, és ez miatt nem merek elaludni.
Egyedul vagyok itthon és ez miatt az emeletre eleve félek felmenni . Nem jó érzés fent lenni.
A vendégszoba tisztának tűnik,de az ágy melletti radiátor mögött milliónyi pókháló van.
A nappaliban pont a kanapé felett van egy pici pók,félek hogy ugrópók. A pince meg tele van további csodás lényekkel. Ezért ott tartok hogy nem alszok sehol, virrasztok míg valaki hazaér.
Egyre több bajom van ebből,nem az első hogy megszenvedjek azzal hogy hol aludjak,a napokban rosszabbodott. Eléggé kivagyok.
Tudom hogy helytelenül fogalmaztam de csak a "biorendszer" szó jutott eszembe az helyett pedig az immunrendszer jobb. Azért nézd el nekem hogy nem aludtam semmit.
Másrészt nem arra kértem tanácsot hogy hogy éljek túl, mert elvagyok amíg nem kell elaludnom. Úgy értem hogy hogy tudnek normalisan aludni? Mert meghalok. De tenksz ment a zöld kéz.
Ilyen egyszerű
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!