Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Mi lehet ez? Normális?

Mi lehet ez? Normális?

Figyelt kérdés
Néha van egy feszültségérzésem egyszer erősebben egyszer gyengébben de ehhez az is társul hogy nyomasztónak érzem a levegővételt vagyis nem azt hogy levegőt veszek hanem.... ezt nemtudom hogyan leirni bocs xd és néha annyira rosszul érzem magam hogy meg tudnék őrülni, és azt figyeltem meg hogy általába akkor jön ez elő a legerősebben ha semmit se csinálok és magama alatt vagyok, amikor elfoglalom magam úgy ahogy nekem tetszik akkor nincs ilyen.

2018. júl. 18. 14:45
 1/5 anonim ***** válasza:
A levegővétel nyomasztósága arányos a tengerszintre átszámított normál légnyomással, vagy inkább ellentétes? Próbáltad már ilyenkor kifújni az orrodat?
2018. júl. 18. 15:01
 2/5 A kérdező kommentje:
nem mer inkább a tüdőmnél nyomaszt
2018. júl. 18. 15:59
 3/5 anonim ***** válasza:

Csak szorongsz.

Ha ennél erősebb, ijesztőbb tüneteket tapasztalsz (pánik, erős szívverés), akkor érdemes orvoshoz fordulni.

2018. júl. 19. 00:45
 4/5 anonim ***** válasza:
Bizony ez szorongás. Mi a megoldás? Foglald el magad úgy, ahogy neked tetszik. Amúgy ajánlom a Bach-virágterápiás cseppeket.
2018. júl. 19. 18:46
 5/5 anonim ***** válasza:
Mellkasod körül feszesebbek lehetnek az izmok, és a rekeszizmod, ha olyan hangulatban vagy. Stressz okozza, természetes reakció.
2018. júl. 19. 22:50

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!