Más is járt már úgy, hogy egy közeli hozzátartozó elvesztése során kerültek felszínre a korábbi veszteségek, traumák, amelyek korábban nem lettek megfelelően lezárva, feldolgozva?
Pszichológus segítségét ajánlom, nem családállítás, nem kineziológia, nem virágterápia, nem illatok, nem ilyesmi.
Mégiscsak egy tudomány.
Az megvan, hogy aki családállításban jó, azok mind pszichológus végzettségűek?? Nem csodaszer a családállítás. Egyszerűen egy eszköz, hogy segítsen. A hozzászólásodból az derül ki számomra, hogy még nem voltál. Így az ítélkezés is furcsa. Az persze tény, hogy mindenkiben másképp csapódik le és másképp indulnak el benne a dolgok ezáltal.
Én jártam pszichológushoz hosszabb távon is és belevittük a terápiába a családállítást is. Nekem segített. Biztos van olyan aki nem vagy nem ettől érez változást. Attól még a technika maga valid.
Per pillanat én pszichodrámára járok, ami ugyanolyan hatásos tud lenni a traumák feldolgozásában, mint az egyéni ülések, csak más léptékben lehet haladni, illetve nagyobb hangsúly van az egyéni munkán.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!