Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Van itt olyan valaki, akinek...

Van itt olyan valaki, akinek valamelyik szülője a kezei között hunyt el betegségben?

Figyelt kérdés
Nekem édesanyám, több éve már. Ki hogy élte meg és hogyan lépett tovább ezen? Erre lennék kíváncsi. Tényleg csak az írjon, akivel megtörtént, trollok nem érdekelnek, a halál téma nem vicces így engem gyerekek kerüljenek el nagyívben, köszi!

#halál #hozzátartozó #kezeid között
2016. ápr. 13. 20:13
 1/2 anonim ***** válasza:

Pont hallgattam Seneca: Vigasztalások hangoskönyvet. nem hiszem, hogy segít, de pont hasonló téma.

https://www.youtube.com/watch?v=HJ4PXp_CJA0

2016. ápr. 14. 22:14
 2/2 anonim ***** válasza:
Egy barátnőmmel történt meg ez. Saját bevallása szerint neki megnyugtató volt, mivel az édesapja is meghalt, egészen más körülmények között, és azt nem tudta feldolgozni. Az édesanyja halála emiatt sokkal megnyugtatóbb volt számára. Természetesen a veszteség mindig nehéz, neki is az volt, de így, hogy a kezei között halt meg, könnyebb volt feldolgoznia.
2016. ápr. 15. 10:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!