Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Depressziós vagyok, vagdosom...

Depressziós vagyok, vagdosom magamat és erős öngyilkossági hajlamom van. Segíthet a Floxet?

Figyelt kérdés

2018. jún. 29. 14:42
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
Ahhoz, hogy jobban legyél, szükséges a gyógyszer is, mivel a depresszió (és nem "depi", mivel ha valaki tényleg ebben szenved, igen komoly betegség) testi tüneteket is produkál. Ehhez kell még terápia és akaraterő. A Floxet pont jó a depresszióhoz, 18 éves korom előtt én is azt kaptam. Nagyjából egy hónapig kell szedni, hogy hasson.
2018. jún. 30. 20:20
 12/19 anonim ***** válasza:
17%
A depresszió csak egy illúzió. Általában az szüli, hogy az ember túl sokat gondolkodik. A jövőben vagy a múltban él. Tudom, mert nekem néhány eltűnik a "depresszió", amikor átadom magam a jelen pillanatnak, nem gondolkodok, nem teremtek magamnak problémákat. A meditáció gyógyítja ezt az illúziót. Bármikor képes vagy megváltoztatni a nézőpontodat egy olyanra, amiben nincs benne a depresszió. Bármikor képes vagy máshogy látni az adott dolgot, ami épp a fájdalmadat okozza. A tudatoddal bármire képes vagy. A tudatod teremti a problémát. A gyógyszer nem hat a tudatodra, arra csak te vagy képes. A gyógyszer csak csökkenti a testi tüneteket, amit az idézett elő, hogy rosszul használod a tudatod.
2018. jún. 30. 20:34
 13/19 anonim ***** válasza:
42%
A gyogyszerek maradando karosodast okoznak sokak agyaban, ezt is vegyetek figyelembe MIELOTT barmit bevennetek. Maradando, irreverzibilis aszexualitas, impotencia, erzelmi kozombosseg, permanens kognitiv hanyatlas. Keressetek ra ezekre angolul mielott ilyen toxikus kezelesekre adnatok a fejeteket pl. PSSD, antidepressant permanent brain damage. Ezek a hatasok mar rovid kitettseg utan maradandova valhatnak, mar sok ezer karosult van. Legyen informalt a dontesetek.
2018. júl. 1. 15:51
 14/19 anonim ***** válasza:
34%
Mindenképpen pszichoterápia kell! A gyógyszer drog amihez hozzászoksz. Nézz szembe az életeddel és vállald a felelősséget. Csinálj olyan dolgokat ami örömet okoz, tűzz ki célokat.
2018. júl. 3. 20:09
 15/19 anonim ***** válasza:
22%
Dexter Clarke mondja jól.
2018. júl. 3. 20:13
 16/19 anonim válasza:
Nekem nagyon sokat segített a gyógyszer,igaz nem egyből de ne aggódj hidd el tényleg jobban leszel ez tapasztalat,én is depressziós vagyok (szerencsére mostanában jobban vagyok) vagdostam magam és ugyan úgy öngyilkos hajlamom volt,1x meg is próbáltam,soha a büdös életben nem gondoltam volna hogy újra jól lehet de még is 16/L
2018. júl. 5. 20:51
 17/19 anonim ***** válasza:
17%
A gyógyszer káros!
2018. júl. 5. 21:22
 18/19 anonim ***** válasza:
És azzal nem teszed tönkre magd ha a halálba kergeted magad? Elég buta vagy, ha inkább meghalsz mint elfogadod a segítséget. És nem a levegőbe beszélek, mert tapasztalatból mondom. Bipoláris vagyok, és amikor magam alatt vagyok, sokszor nekem is eszembe jut az öngyilkosság, de a gyógyszerek segítenek leküzdeni, és hogy bármikor beszélhetek erről a barátaimmal.
2018. okt. 17. 16:10
 19/19 anonim ***** válasza:
Mi ez a középkori hozzáállás emberek? Nem a gyógyszer az ellenség, hanem a betegség.
2018. okt. 17. 16:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!