Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » A Floxet antidepresszánsz...

A Floxet antidepresszánsz mennyire erős gyógyszer?

Figyelt kérdés

2018. febr. 13. 23:07
 1/5 anonim ***** válasza:
45%
Függőséget okoz, mint minden antidepresszáns.
2018. febr. 14. 10:45
 2/5 A kérdező kommentje:
Milyen mellékhatások jelentkezhetnek?
2018. febr. 14. 12:43
 3/5 anonim ***** válasza:
Szájszárazság, fokozott izzadás, szédülés, remegés, hasmenés vagy lágy széklet, emésztési zavarok, hányinger, émelygés, étvágytalanság, álmatlanság vagy aluszékonyság, szexuális zavarok, depressziósoknál az öngyilkossági hajlam fokozódása, továbbá érzelmi elsivárosodás. Egyes esetekben a szexuális mellékhatások fennmaradhatnak az SSRI kezelést követően is (PSSD: Post-SSRI Sexual Dysfunction).
2018. febr. 20. 15:33
 4/5 anonim ***** válasza:

Sziasztok!

Lecsereltek az elozo antidepresszansom floxetre, mert mar nem hatott! Masfel hete szedem azóta jobban szorongok, zsibbadnak a végtagjaim, szédulok sokat, émelygek, rosszabb a kozerzetem.

Olyan erzes, mintha folyamat tuvel szurkalnak a végtagjaim es az elszedules, nyelvzsibbadas, mintha az egesz agyam elzsibbadna sokszor. 34/ no

2019. szept. 12. 17:10
 5/5 anonim ***** válasza:
Elméletileg nem okoz függőséget. Szerintem erős, én is második hete szedem csak alvással van gondom, nem akarok altatót!
2019. nov. 11. 09:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!