Mit csináljak/mondjak a háziorvosnak, hogy adjon beutalót pszichiátriára?
Azért kérdezem, mert ha rosszul vagy, és beállítasz a kórházba, ott megvizsgálnak, és ha úgy látják, bent is tartanak.
Szakrendelésre igen, kell beutaló. Megmondod a háziorvosnak, hogy szükséged van arra, hogy kivizsgáljanak, mert mostanában nem vagy jól mentálisan. ADNI FOG! A beutaló után telefonon kell időpontot kérned a szakrendelésre.
GY-M-S megyében így működik. Nem tudom, hol laksz.
Köszönöm :)
Budapesten lakom. Nem igazán tudom, az embernek is ott magyarázkodtam, hogy fogalmam sincs, hogy jó helyen vagyok-e. A Semmelweis-ben voltam a Klinikáknál. Mondjuk nem tudom, hogy ez mennyit mond, ha nem vagy budapesti.
5. vagyok. Akkor tedd azt, amit mondtam, azaz leírtam. Úgy már nem fognak random elküldeni, ha a kezedben van a beutaló papírod. Azt mondd a háziorvosnak, amit érzel, vagy azt, amit én is írtam. De ha nagyon durva a helyzeted, a kórházba is beállíthatsz, úgy is ők látják rajtad, kell-e kórházi kezelés, vagy elég a járóbetegrendelés.
Nem írtad, mennyire vagy sz.arul.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!