Valaki, akit már kezelt pszichológus/pszichiáter, esetleg be kellett feküdnie a pszichiátriára; milyen probléma állt fent és használt a kezelés? Gyógyszert szedtetek?
Krónikus depresszió (értsd: tart, amióta az eszemet tudom)+szorongás
A doki azt mondta, szerinte nagyobb bibi van, de hátha kinövöm. Nem akarja megpecsételni az életem egy komolyabb diagnózissal.
SSRI antidepit szedek: Eliceát 10mg/nap és alkalomadtán nyugtatót/hangulatstabilizátort: Rivotrilt.
Nekem nagyon sokat segített. Nem tűntek el a tüneteim, de sokkal sokkal kezelhetőbb lett minden (ill én :)). Úgy érzem, kb ugyanolyan vagyok mint eddig, csak most van a gondolataim felett hatalmam.
A gyógyszereket januárban kezdtem el szedni. A pszichiáterem szuper, a hozzám illő pszichológust még keresem. Egyedüli mellékhatásként jelentkezett, hogy a libidóm a béka popija alatt van. Ez nem tesz túl jót a párkapcsolatomnak, úgyhogy nagyon remélem, előbb-utóbb eelhagyhatom a gyógyszert.
20n
Szia!Én bipoláris depresszióval és szorongással vagyok kezelve.
Jelenleg 20 mg scippát,600 mg convulexet,2,5 frontint szedek és mellette sok önfejlesztő kónyvet olvasok és rendszeresen relaxálok.
Én több kórházat is megjártam és tudom,hogy a gyógyszerek nem fognak meggyógyítani csak segítenek az ezzel járó kellemetlenségeket csökkenteni.
Érdemes a tünetek eredetét/okát feltárni és akkor könnyebb lesz minden.
Jobbulást kívánok neked és privátban is szívesen beszélgetek veled!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!