A szorongas mikortol nyulik at skizofreniaba?
Kicsit megijedtem, hogy az esetem nem e sulyos... teljesen hetkoznapi dolgok lerantanak ebbe az allapotba, hogy a panikroham kerulget, az idegesseg az aggodas az izgulas. Aztan egyszercsak elmulik, de ez olyan 20-30 percig tart. Ezido alatt jonnek a negativ/kenyszergondolatok, amik megjobban felspanolnak, olyan mintha magamat idegesitenem akaratlanul. Lenyugtatni nem tudom magam,ha azt mondogatom, hogy nincs semmi baj, akkor megjobban megijedek. Ha elkezdek valamit csinalni, elterelem a figyelmemet akkor elmulik. Csak az a baj, hogy minden nap jelentkezik.
Skizofren lennek?
20/L
Szorongás,depresszió és skozofrénia nem feltétlenül jár eggyütt.
Depressziv,szorongos pánikkal kezelnek,15 éve.Skizofrén nem vagyok.
Igyekszem meggyogyulni, bar nem egyszeru. 1 eve kinoz ez a szorongos panikolos panikrohamos izgulos aggodos valami.
Regen nem is igazan birtam felfogni laikuskent, hogy tenylegesen iranyithatatlan ez a panikos dolog... de eleg para, hogy eleg egy rossz gondolat es kesz a panikroham.
Koszonom a valaszokat, ment a zold kez mindenkinek! :)
Skizofrén=hangokat hall,képeket lát,olyan emlékei vannak amik nem valósak,azt hiszi megfigyelik/lehalgatják,több személyiséggel is járhat
Dióhéjban.
En sulyos skizofren voltam,Te nem vagy az!
Mindig allj meg egy pillanatra es gondold at,most mi okom van az aggodalomra??????
Ha kell ird le,hogy mindig el tudd olvasni.
Mindent gondolj at (ird le) es azt is gondold at,hogy ez mivel oldhato meg,ha van megoldas,akkor nincs miert aggodnod.
(Nemtudom mennyire vagy vallasos de a gonosz demonjai kepesek arra,hogy mindent kitoroljonek a fejedbol es csak ezeket az erzeseket erositik fel benned,ezert erdemes leirni,mert ha atolvasod hamarabb "felebredsz",kitisztulnak gondolataid,de szamits arra,ha ezzel megkuzdesz,ujjabb dolgokkal fog zaklatni a gonosz).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!