Mit tegyek ha félek a mennydörgéstől? 😞
Régen imádtam a viharokat. Simán mászkáltam egy nagyobb vihar közben. Élvezettel néztem hallgattam. Viszont egy idő után-fogalmam sincs mi változott-iszonyatosan elkezdtem félni a dörgéstől.
Az eső nem zavar, sem a villámlás, de a mennyndörgés(főleg ami olyan, hogy kb a ház is beleremeg) az nagyon beparáztat és szorongó érzés lesz úrrá rajtam. :(
Közben mindig arra gondolok, hogy pl aki nincs most velem(családtagok, a párom), hogy "úristen vaajon minden rendbe vele? Semmi baja? Ő nem fél vagy retteg?" stb.
Viszont, ha vannsk mellettem akkor is marad ez a szorongó érzés.
Nem vagyok már kislány és egyszerűen annyira kínos ez nekem, hogy ennyire félek. :(
Mit tudok tenni?
Hallgasd ezt a zenét és közben olvasd a szöveget (lyric video), asszem ez be fog találni. Ha nem megy az angol privátban elküldöm a fordítást. (Nekem nagy kedvenc és régen lefordítottam magyarra. Nagyon szép dal.)
Megértem, hogy féltek, de gondoljatok arra, hogy ha egy villám belétek csapna, már nem hallanátok a dörgést.
A kettő ugyanis egyszerre történik, csak a fény hamarabb ér le a földre, mint a hang.
De gondolom, ezzel ti is tisztában vagytok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!