Nagyon félek egyedül?
Pánikbeteg vagyok és hullámokban elkap a levertség,remegés és sírhatnékom van reggel óta.Pár hete munkahelye lett kedvesemnek,este6 kor ér haza.Eddig nem volt gond egyedül itthon lenni,azonban ma nagyon rosszul érzem magam,ideges vagyok és nagyon félek egyedül lenni :( Mit csináljak? Valaki segítsen légyszives mert megkattanok...
Köszönöm!
Ez tipikus tünet.
Azért érdemes elmenni orvoshoz, mert addig sem félsz, és esetleg ad egy jó tanácsot.
Amúgy ez egészségi kérdés, nem "Egyéb".
En ejszaka felek csak egyedul.
De hallottam mar hasonlot,mint a te allapotod.
Lelki okai lehetnek.
Egy pszichologus szerintem rogton meg tudja mondani miert felsz,ha magadra maradsz...
Kitartas!
Ne aggodj,mert semmitol nem kell felned!
A Joisten vigyaz read! :)
Szia sajnos ugyan így vagyok én is .
Az én párom is dolgozik és egész nap felek egyedül hogy valami bajom lesz....
Állandóan bekepzelek magamnak valamit és érzem a tüneteket is.
Ha maregszedulok rettenetesen felek hogy torteni fog valami.
Ma is egész nap rosszul érzem magam :(
Nekem az a legrosszabb se barátnő senki akivel tudnak beszélgetni járkálni hogy legalább eltereljem a figyelmem. De nem tudom néha még ki se mozdulnak legszívesebben egyedül .
Ne szenvedj feleslegesen, keress fel egy pszichológust aki segíthet. Kis olvasmányt is ajánlanék, hogy tudd mi történik veled.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!