Ez mar panikbetegseg lehet?
Teljesen hetkoznapi dolgok olyan szinten fel tudnak idegesiteni, hogy rosszul leszek. Ez nem duhos idegesseg, hanem izgulos, aggodos. Mintha egy halalhirt kapnek, ugy reagal a testem arra, ha peldaul meglatok egy kepet az instan. Nem mindig van jelen, de ha bekerulok ebbe az allapotba, feszultebb leszek es erzekeny vagyok mindenre. Ez szinte csak akkor jelentkezik, ha eszembe jut. Olyan egyebkent mint egy panikroham, de mar nem vagyok benne biztos, hogy ez az. Hipochonder vagyok, ez biztos, hogy erositi azt, hogy akaratlanul is figyelgetem magamat. Kenyszerbetegseg tarsulhat ehhez? Ergtem ez alatt azt, hogy nem akarok erre gondolni, de megis eszembe jut. Plusz, ha meglatok valamit olyan, mimtha beragadna a gondolat. Meglatok egy cikkben egy olyan mondatot ami felspanol es par masodpercig nem tudom kiverni a fejembol.
Hihetetlen feszultseget erzek ilyenkor, erzem ahogy eg a kezem a labam az adrenalintol es nagyon nehez teljesen lenyugodnom. Mit tegyek ez ellen? Kozrejatszhat, hogy beteg a pajzsmirigyem (kronikus gyulladas, gyogyszert nem szedek)?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!