Hová sorolható a feltalálási téveszme?
Figyelt kérdés
pszichológia/pszichiátria/pedagógia/filozófia/politika?
Biztos vagyok benne, hogy ebben szenvedek.
Egy időben a skizofrénia vállfajának tulajdonítottam, de most itt várok támpontot. Kérnék linket/forrást róla!
2018. jún. 24. 17:48
3/6 A kérdező kommentje:
Ez most hogy jön ide? Ez a kistestvére lenne az én problémámnak.
Pszichológiai tanulási módszereket találtam fel. Ezek sorra megbuktak. Jó esetben bizonyíthatóan. Kisérletezek, álmodozok, okoskodok. Eredmény nélkül egyik módszer jött a másik után. Gyanút fogok, abbahagyom, elfelejtem de sajnos sokszor volt, hogy az egész kezdődött elölről.
Lényeges, hogy a találmány igazát kell bizonyítani, nem a cáfolatot.
2018. jún. 24. 18:09
5/6 anonim 

válasza:

Ez elsőre nem téveszme, csak szimpla tévedés. Vagy tudod, hogy olyat "találtál fel," amit más már ismertetett, vgy másért komolytalan az ötleted? (Pl. nincs kellő szakértelmed?)
6/6 A kérdező kommentje:
nincsen
2018. júl. 8. 13:18
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!