Van olyan, amikor az embernek már jogos lépés az öngyilkosság?
Mintha csak én beszélnék!
Nagyon sok iskolát kijártam, mindig b.......tak mert nagyon jól tanultam kis energiabefektetés nélkül. Három szakmám van és az egyikkel most sikerült elhelyezkednem. 26 éves létemre nem voltam soha bejelentve, nőként ennyire intelligens vagyok, hogy leköröztem az osztály elitjét. Hosszú évekig nem volt munkahelyem.
Kedves öngyilkossàgba menekülő tagok. Nem akarok senkit lebeszèlni az öngyiről ,mert szive joga mindenkinek a vàlasztàs.
#De azt nem èrtem hogy mièrt pazaroljàtok el mikoris ha màr ugyis mindegy de legalàbb vàltoztathatnàtok valamit a vilàgon.
Nem hiàba halnàtok màs hülyesègei miatt!
Tudnàtok Segíteni a korhàzakban.
Kiirtani a maffiózókat...
A korrupt gàtlàstalan sz..r embereket megfèkezni..
Vagy legalàbb kitöltenètek a szervdonori engedèlyt..
Van lehetősèg bőven..
((Ajànlom megnèzèsre a ,Testvèrbosszú ès A harcosok klubbja valamint a,Taxisofőr c.Filmeket aztàn gondoljàtok àt újra.
Még élsz? 😆
Masok miatt es a korulmenyek miatt nem erdemes. Megerdemli vki h miatta ongyiljos legyel?
Mikor ilyen kerdezek forogtak a fejemben feltettem magamnak ezeket a kerdeseket.
Es a valasz mindig az volt:
Nem lennek h.lye mas miatt ongyilkos lenni.
Fel a fejjel csak turelem .
Par eve vagy hónap es valaszt kapsz vagy jobb lesz.
Az ongyilkossagot nem szabad elsietni. Azzal varhatsz. Hova sietnél. Aludj 1et, hibernalj😊
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!