Van olyan, amikor az embernek már jogos lépés az öngyilkosság?
De ez fura egyébként, hogy "elvárás" az embertől, hogy jól érezze magát. Nagyon fura...
Ugyanis az ember jó társaságban jól érzi magát. Ha melletted valaki nem tudja jól érezni magát, nem biztos hogy benne a hiba...
Pl a neten én is búval töltött vagyok, mivel lehangolóak az emberek. Ha barátaimmal beszélek rengeteget viccelődünk, akár órákig nevetünk.
Itt a neten szokták írni a lányok, ha panaszkodom, hogy nincs barátnőm és arra vágynék: "Kinek kellene olyan aki panaszkodik?"
Persze amikor szeretett egy lány sosem panaszkodtam, csak jól éreztem magam. De oda is kell a szeretet és a jó társaság, hogy ne legyen az ember bánatos.
Innentől kezdve amikor lányt keresek sosem elvárás, hogy jól érezze magát alapból. Majd velem érezze jól, más nem kell.
Szóval ha valaki azzal az indokkal nem akar veled ismerkedi, hogy "nem beszélek bánatos emberekkel", az jobb is ha nem beszél veled. Fejletlen az érzelmi intelligenciája, a tiéd meg a történtek után valószínűleg fejlett.
Szia!
Nagyon sajnálom, teljes mértékben megértelek. Én sem akarok már élni. Pedig még nagyon az elején vagyok, viszont egyre kevesebb az energiám, fáradok a sok szenvedés által. Szívesen beszélgetek veled. Ha szeretnél, írj.
18/L
nagy elszomorodtam miközben olvastalak :( és is csak kínlódok az élettel. szerencsére van egy kortársam és egyben munka társam és barátom akivel úgy érzem hogy hasonlóan szenved mint én. az alkoholista apám és a gyerekkorom óta skrizonén anyám miatt nagyon erős szorongásaim vannak szociális fóbiám és semennyi önbizalmam. néha úgy érzem nekik kellet volna meghalniuk amiért ilyen szörnyű szülök voltak és azok még most is.
23/f
Sziasztok!
Látom nem vagyok egyedül, aki ilyen jellegű problémával küzd, szívesen beszélgetek bárkivel, úgysincs kivel megbeszélnem ezt.
Kuldj 1 kepet magadrol vagy add le facedat es mondok velemenyt.
Nagyon jo psihologus vagyok, sokaknak segitettem mar.
Van remeny es SOSE ADD FEL CSAK AKKOR JUTHATSZ ELŐRE ÉS AKKOR DE CSAK AKKOR ELOBB UTOBB SIKERES LESzel.
Udv
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!