Nyári magány és depresszió, alig várom, hogy vége legyen. Valaki tipp? Hasonló esetben lévők hogyan birkóznak meg ezzel?
Eljött a nyári szünet, rám szakadt a tengernyi idő, és szörnyen érzem magam. Senki nem akar velem programot csinálni, eleve nem hívnak, még csak nem is írnak rám a neten, és mindent lemondanak, ha esetleg próbálkozom :(
Munkát nem találtam sajnos a nyárra, így komolyan nem tudom magam mivel lefoglalni. Nagyon magányos vagyok, nem tudom, hogyan fogom kibírni :( Valaki érez hasonlóan? 17/L
Örülök, hogy vannak hasonló esetek, így nem érzem magam olyan egyedül és nyomin.. persze, bárcsak ne lenne így azért :D
Komolyan, sokkal jobb az, amikor hajnali 2-ig tartó tanulás után fel kell kelni 6-kor, mert legalább olyankor célja van az életemnek :DD Olyan ellentmondásos.
Szia!
Ti merre laktok?
Nekem éppen az ellenkező okoz gondot. Annyi teendőm van nyárra, hogy egy egyhetes táborba tudok majd elmenni, aztán készülhetek vizsgára, illetve írhatom a dolgozatot azelőtt.
Először is: ne zárd le ezt a nyári munka dolgot. Keress folyamatosan, lépj be iskolaszövetkezetekbe, bármikor kínálhatnak munkát. A nagyobb állásportálokon is mindig nézd az új hirdetéseket. (Én a napokban néztem, legalább 50 állás volt diákoknak.)
Addig is elmehetsz önkénteskedni pl. állatmenhelyekre, alapítványokhoz.
Másodszor: ezer dolgot lehet csinálni, pl. sportolni, sétálni, takarítani, olvasni, zenét hallgatni, rendet rakni, mosogatni, főzni, nyelvet tanulni stb.
Augusztustól meg már elkezdheted felfrissíteni az iskolai tananyagokat.
Harmadszor: keress valami hobbit, az nem csak időtöltésnek jó, hanem a hangulatát is feldobja az embernek.
Fogalmam sincs mit fogok csinálni a nyári szünetben...
Remélem jó lesz, aztán kiderül. Egyenlőre semmi programom nincs. 23f
Szia, őszintén szólva, én is el kezdtem unatkozni, miközben csak 1 hete van csak szünet nekem.
De a júniust csakis pihenésre, semmittevésre fordítom. Viszont júliusban, és augusztus 1. felében terveim vannak: angol, német nyelvtanulás (ősszel nyelvvizsga), KRESZ (ha még nem csináltad meg, most elkezdheted). Olvassál egy kicsit (akár a kötelezőeket, hidd el hasznos, és, hogy ne felejtsd el, írjál olvasónaplót (egy hosszabb, 300-400 oldalas regénynél is max. 1,5 A4-es oldalnyi jön össze, szóval nem kell sokat írnod). Menjél el biciklizni, én is ezt fogom tenni, hidd el kikapcsol. Találj magadnak egy hobbit: pl.: fényképezés, fotózd le a napkeltét, azt a pici bogarat a fűben....mindent. Esetleg végett egy jó nagy nyári takarítást. Bár ezt tudom unalmas is tudd lenni. De engem például szórakoztat, ha találok egy régi fényképet, rajzot, bármilyen emléket a fiók legmélyén. Tanulj meg kötni, horgolni, keresztszemes hímezni. Igaz, nem az volt a kérdés, hogy mit csinálj a szünetben, de hátha segít, hogy ne érezd magad magányosnak. Ha a szüleid megengedik, vegyetek egy kisállatot. :) Vagy csak menj ki a strandra és próbálj ismerkedni. Vagy még jó ötlet lehet, néhány fórumon, internetes oldalon körülnézni, hogy van-e olyan akivel szívesen elbeszélgetnél máskor is, hátha a közeledben lakik. Ja, és a depresszióra ne is gondolj!!!!!! Rosszabb lesz! ígérd meg,hogy sokat mosolyogsz! :) Szép napot! 18/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!