Ez még a depresszió tünete?
Kb egy éve lettem diagnosztizálva enyhe depressziós epizóddal. Eddig is voltak hangulatingadozásaim de most már sokkal erősebbek . A probléma lényegében az lenne, hogy egyszer csak rám jön az 5 perc (ezt nem tudom hogy tudnám jobban megfogalmazni) Tele vagyok energiával ha lehetne végig futnám az egész focipályát, jár a lábam szinte ugrálok örömömben. Elkezdem tervezni a jövőmet és várom a nagybetűs életet. Nagyon magas az önbizalmam nem érdekel mások véleménye. Na ez most ez így király is lenne ha nem tartana körülbelül olyan pár óráig (van amikor egy fél óráig) és utánna semmi. Mintha fejbe vágtak volna vagy nem is tudom. Megint rosszul érzem magam. Kévés az önbizalmam szinte már az öngyilkosságon gondolkozok stb. Ez egy kicsit megijeszt... Körülbelül 3-4 hónapja kezdődött előtte nem volt ilyen. Ja és pajzsmirigy alulműködésem is van. Nem tudom hogy ez közrejátszik-e bár nem sok esélyt látok mivel az inkább fáradtságot okoz.
A válaszokat pedig előre is köszönöm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!