Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Lehet, hogy nem a gyógyszerek...

Manó11 kérdése:

Lehet, hogy nem a gyógyszerek miatt hízok? Többi len

Figyelt kérdés
39 éves múltam,nő vagyok. 14 éves koromban kezdődött kb, a betegségem ami szorongásos depresszió. Sajnos gyógyszereket kell szednem már életem végéig. Mikor párommal megismerkedtem,18 voltam. akkor olyan 65 kiló körül voltam,165 cm-hez. most 83 vagyok. Azt mondják,a gyógyszerek étvágyat csinálnak,azért hízok. Szeretnék fogyni. Valaki esetleg tapasztalat vagy tanácsot tudnátok adni?

2018. jún. 16. 19:58
 1/1 anonim ***** válasza:
Nem a gyógyszer a gond, hanem a depresszió. Eleve ez a betegség megnehezíti az ember életét, állandóan fáradt, nehéz elkezdeni bármit is. Próbálj meg apró dolgokat pl. kicsit gyalogolni, otthon tornázni stb. Étrendre pedig rengeteg példa van neten.
2018. jún. 16. 20:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!