Manó11 kérdése:
Lehet, hogy nem a gyógyszerek miatt hízok? Többi len
Figyelt kérdés
39 éves múltam,nő vagyok. 14 éves koromban kezdődött kb, a betegségem ami szorongásos depresszió. Sajnos gyógyszereket kell szednem már életem végéig. Mikor párommal megismerkedtem,18 voltam. akkor olyan 65 kiló körül voltam,165 cm-hez. most 83 vagyok. Azt mondják,a gyógyszerek étvágyat csinálnak,azért hízok. Szeretnék fogyni. Valaki esetleg tapasztalat vagy tanácsot tudnátok adni?2018. jún. 16. 19:58
1/1 anonim válasza:
Nem a gyógyszer a gond, hanem a depresszió. Eleve ez a betegség megnehezíti az ember életét, állandóan fáradt, nehéz elkezdeni bármit is. Próbálj meg apró dolgokat pl. kicsit gyalogolni, otthon tornázni stb. Étrendre pedig rengeteg példa van neten.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!