Hogyan tudnék segítséget kérni?
Figyelt kérdés
Egyszerűen nem bírom tovább. A mindennapi beszólásokat az iskolában, azt hogy a hátam mögött hangosan kiröhögnek, mikor elmegyek valaki előtt. Azt, hogy nyáron is pulóvert hordok, mivel nem merem levenni, hátha kiröhögnek. Üldözési mániám van. Úgy érzem hogy mindenki rólam beszél aki mellett elmegyek. Nem merek kimenni az utcára mivel félek hogy bántani fognak. Én megpróbáltam segítséget kérni anyámtól, aki annyit mondott hogy beszélgessek vele, mivel nem fog fizetni pszichológusnak. Vele viszont nem tudok mivel napi 8-12 órákat dolgozik, és utána hazaér és alszik. Apámmal meg ugye nem tudok mivel elváltak a szüleim. Barátaim természetesen nincsenek. Tényleg nem bírom ezt már. Úgy érzem mire elvégzem az iskolát meg fogok őrülni. Kihez fordulhatnék?2018. jún. 14. 23:28
1/4 anonim válasza:
Iskolapszichológus (mondjuk, ő csak jövőre), más rokon. Az apád attól még az apád marad, hiába váltak el. Ha hangosan kiröhögnek (mért röhögnek ki?), anyukádat meg kell győzni, hogy írasson másik iskolába. Hétvégén biztos nem dolgozik 8-12 órát.
A pulóvert nem értem, mért röhögnének ki pólóban? Az utcára kénytelen vagy kimenni, mert iskolába jársz.
Az, hogy barátaid nincsenek, nem természetes. Minden közösségben, még a legutálatosabban is van 1-2 normális ember, akivel lehet beszélgetni. Beszélgess.
2/4 anonim válasza:
válts sulit, nem éri meg ilyen közegben maradni
mivel bántanak téged?
és igen sulipszichológus, ha van
esetleg még bura.hu-n tudsz kérdezősködni, én ott szoktam informálódni
3/4 anonim válasza:
Ha akarod segítek, hátha Isten meghálálja egyszer...:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!