Ilyenkor melyik valószínűbb?
Figyelt kérdés
Ha valaki mentális betegségekkel foglalkozik, az általában azért kezd érdeklődni a téma iránt mert maga is az vagy éppen az ellenkezője, nem foglalkoztatná, ha neki is ilyen baja lenne?
Általánosságban is érdekel a kérdés de mi van akkor ha valakinek például a családjában (vagy ismerettségi körében esetleg) is volt ilyesmi? Az rávihette erre a fajta érdeklődésre? Ilyenkor inkább ez az oka az érdeklődésének és nem az, hogy ő maga is szenvedne ilyenben?
2018. jún. 9. 22:27
1/2 anonim válasza:
Én azt tartom valószínűnek, hogy mindenkinek (már akinek) van feladata ebben az életben és csatolnak hozzá egy érdeklődési kört, ez veleszületett. Vannak ritka kivételek persze, akit az visz rá valamire, hogy mert én is, a családom is, a családtagom is és akkor beleéli magát, hogy hűű mekkora tehetsége, rálátása van emiatt a dologra.
2/2 anonim válasza:
Ahány ember, annyiféle...
Saját érintettség esetén is van, aki érdeklődni kezd a téma iránt, és van, aki nem. Családban vagy ismeretségi körben szintén.
Nekem például sajnos volt a családban mentális beteg, így már tini koromtól kezdve érdekelt a pszichológia, a pszichiátria már kevésbé.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!