Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Mit tegyek ha depresszios...

Mit tegyek ha depresszios vagyok? 17/L

Figyelt kérdés
Járok pszichiaterhez de szart sem er. Nincsenek barataim mert túl ertelmetlennek erzek mindent. Nem vagyok kepes jol erezni magam. A tanulmanyi eredmenyem Nagyon szar, egesz nap motivalatlan vagyok es faradt. Nem latok ertelmet semmiben. Monoton az elet, fogalmam sincs milyen munkát kapok, hogy fogok penzt keresni. En Csak letezek de nem tudok elni. Elveszettnek erzem magamat, Sehol nem talalom a helyemet, es egy emberben sem vagyok kepes megbizni. Mindenki hulyenek nez ugy érzem es senki nem erti meg a problemaimat hiaba beszelek rola Csak az embereket nyomasztom ugy érzem

2018. máj. 21. 09:50
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

Nem biztos, hogy ez depresszió, viszont az lehet, ha nagyon beleéled magad. A lelki betegségeket ugyanis MEG LEHET TANULNI. A pszichiáter segít benne, mert automatikusan felír hangulatjavítót, ha annyit mondanak neki, hogy rossz a kedvem.

Annyi biztos, hogy gyógyszertől nem leszel jobban soha. Elhiszem, hogy szörnyen érzed magad, de talán te falaztad be saját magad. Akit életfogytigra ítélnek, ugyan ezt érzi mint te, nagyon rosszul kezd lenni. De ez nem betegség,hanem természetes következménye a bezártságnak. Mondhatni, az egészség jele... Akkor lenne őrült az illető, ha a börtönben boldog lenne.

2018. máj. 22. 15:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!