Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Elmenjek pszichológushoz?

Elmenjek pszichológushoz?

Figyelt kérdés
Nincs sok életkedvem, úgy érzem, hogy hiányozna valami, ürességet érzek.
2010. jún. 14. 20:31
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Velem is van ilyen mostanság. Ha úgy érzed, hogy meg kell beszélned valakivel akkor menj. Én most úgy vagyok vele, hogy nemsokára melózok(1-2 hét) és ez hátha meghozza a változást. De az a baj velem is ,hogy nem tudom megfogalmazni,hogy mivan velem.
2010. jún. 14. 20:40
 2/11 anonim ***** válasza:
37%
He? Most ez a problémád? Menj és sportolj valamit, legyne hobbid. AMit leírsz,a bból nem lehet megálapítani semmit. Én is el akartma menni pszichológushoz, mikor az exem 7 év után elhagyott...legszívesebben kiugrottam volna aze rkélyről. Aztán segítettek a barátnőim és én kineziológushoz mentem.
2010. jún. 14. 20:42
 3/11 anonim ***** válasza:
23%
Inkább kezdj el templomba járni. Ott majd megtudod, mi az, ami most még hiányzik.
2010. jún. 14. 20:50
 4/11 anonim ***** válasza:
Ez így nagyon kevés, ebből nem lehet nagyon semmilyen következtetést levonni sajnos.....kicsit bővebben esetleg ?
2010. jún. 14. 21:06
 5/11 anonim ***** válasza:

A pszichológus nem beszélgetőpartner és lelki szemetesláda a közhiebhdelemmel ellentétben.

A pszichoterápia aktív, a kliens részéről is munkaigényes folyamat.

Kóros szokásokon, hiedelmeken, a személyiség újra felépítésén rengeteget kell dolgozni. A kineziológus a személyiségbeli deficiteken nem tud segíteni. Pszichoterápiával is sokszor években mérhető.

2010. jún. 14. 22:52
 6/11 anonim ***** válasza:

Én is ürességet érzek, olyan semmit sehogy sem tudok megcsinálni érzés, tudat nem is tudom, h mondjam.

Sok fóbiám van, zártságiszony stb. amiket van, h letudok küzdeni és beszálok liftbe stb.. de szerintem ez megakadályoz a döntés hozatalban.

Mit csináljak ?

2010. jún. 15. 00:39
 7/11 anonim válasza:

Mostanában Magyaroroszágon is nagyon felkapott lett a pszichológusok felkereése. Éppen ezért a gondaz hogy az oyan emberek mint amilyen te is vagy nem töprengenek el saját magukon ,ezért legtöbbször nemis tudják pontosan megfogalmazni mi is a gondjuk. Szinte minden embernek van ilyen időszaka az életében, tennikellérte hogy túllépjen rajta. A legtöbb ember megtudná oldani a saját problémáját, hatenne is érte.

Az ilyen életérzésnél általában az egész élet alakulásával elégedetlen az egyén. Ha jól selytem az emberi kapcsolataiddal is vannakproblémáid. Igaz?

Ha gondolod keress fel egy pszichológust, hogy segítsen neked helyrerakni a gondolataidad, de valószínűleg magad is meg tudod oldani.

~Pszichológus~

2010. jún. 17. 20:31
 8/11 anonim ***** válasza:
Légyszi ne hozz szégyent a szakmára utolsó! Nem vagy pszichológus!
2010. jún. 17. 20:34
 9/11 anonim válasza:
De, az vagyok! Nem számít hogy elhiszed-e vagy sem,ugyanis a válaszom nem neked szólt.
2010. jún. 17. 21:00
 10/11 A kérdező kommentje:
20:31 amiket leírtál mind igazak rám.
2010. jún. 18. 07:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!