Hogyha szeretnek antidepresszánst szedni mi a menete?
Figyelt kérdés
Korabban jartam pszichológushoz, de akkor nem szedtem semmit. Elkoltoztem masik varosba es akkor felkerestem 1 dokit aki ajánlotta, hogy szedjek gyogyszert. Akkor elutasitottam ezt a megoldast 2 okbol kifolyolag. Most mar szeretnek szedni. A kerdesem az lenne, hogyha nincs tul nagy keretem erre akkor felejtsem el az egeszet? Vagy pedig letezik olyan, hogy nem "kell" hetente jarni dokihoz, hanem ritkabban de kapnek gyogyszert. Velememyeket, segitseget kernek azoktol akik szednek gyogyszert.2018. máj. 7. 11:11
1/8 anonim válasza:
Természetes MAOI típusú antidepresszáns az orbáncfű/kivonat. (tea, Remotív kapszula, recept nélkül kapható). Más típusú antidepresszánssal (SSRI, SSNI) együtt szedni TILOS!.
2/8 anonim válasza:
Pszichiáter által felírt gyógyszer viszonylag olcsó, hogy lehetőleg mindenki, akinek szednie kell, meg tudja venni. 3 hónapra felírják neked. Nem kell gyakrabban orvoshoz járni
3/8 anonim válasza:
Én is 'csak' SSRI-vel kezdtem aztán sajnos rámtukmáltak mindenféle kórképet. 3 évig hittem nekik és most próbálok lejönni mindenről (SSRI, antipszicho, nyugtató, altató). Nem akarlak lebeszélni, csak gondold át jobban.
4/8 A kérdező kommentje:
Tehat ha jol ertelmezem akkor nem kellene hetente jarni dokihoz. Persze nem mintha nem lenne jo, csak anyagilag nem tzdnam megfizetni. Utolso:olvasgatok az utobbi idoben a temaban, par helyen eleg rosszakat olvasok rola. Meg nem dontottem el szaz szazalekosan, de egy ideje erosen gondolkodom es esetleg ha lenne idod es kedved privatban irni errol, szivesen elolvasnam.
2018. máj. 7. 14:00
5/8 anonim válasza:
A gyogyszer nem nyujt semmilyen megoldast viszont maradando agyi es idegrendszeri ill. egyeb egeszsegi karosodast szenvedhetsz tole akar azonnal. Pl. maradando aszexualitas, maradando impotencia, erzelmi skala elvesztese, sulyos agyfunkcioromlas, memoriaproblemak, kronikus faradtsag, evekig tarto elvonasi tunetek. Keress ra angolul: PSSD, Rxisk.org stb.
6/8 A kérdező kommentje:
Angolul nem tudnám elolvasni, viszont magyarul is sokat olvastam róla, hogy szedi szét az agyat. Egyénként nem kezdtem el még szedni.
2018. máj. 21. 18:34
7/8 anonim válasza:
A gyógyszerdrog hosszútávon lelki és mentális zavarokat okoz!
8/8 anonim válasza:
Ne is kezdj ilyet, ezek borzalmas szerek. En maradando agykarosodast szenvedtem mindossze par szemtol. Senkinek nem kivanom ezt a szenvedest.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!