Mikor szokták felírni a noradrenalin-szerotonin antidepresszànst (SNRI), eďdig csak SSRI-t kaptam de nem tartom hatásosnak. Hogyan illik ilyenkor kiálnom magamaért?
Figyelt kérdés
#SSRI #helyett SNRI
2018. márc. 30. 18:01
1/3 anonim válasza:
Válaszoltam a másik kérdésednél. Közösen kell dönteni.
Ha meg nagyon idióta az orvosod, és nem hajlandó partnerként kezelni, akkor cseréld le.
2/3 anonim válasza:
Az is lehet, hogy nem a hírmolekula rendszered sérült, és nincs rá szükséged. Keressél egy mélylélektani módszerekre (KIP, ego-state, regresszió, Bradshaw, Rossi) kiképzett terapeutát, gyorsan kiderül.
3/3 anonim válasza:
No, igen. Én is megdöbbenve olvastam nemrég, hogy ez a szerotonin-visszavételes cucc igazából csak egy feltételezés... (De persze lehet, hogy az a cikk volt kamu.)
Mindenesetre azért furcsa, hogy van, akinek semelyik gyógyszer nem válik be - egy ismimnek többfélét is próbáltak, azok közül egyik sem használt, sőt, volt, amelyiktől még rosszabbul lett, plusz mellékhatások...
Többször leírtam már más kérdéseknél: bő fél éve csak B-vitamint, omega3-at, magnéziumot szed, és köszöni szépen, sokkal jobban van. (Oké, az egyes gyógyszereket csak két-három hétig szedte, de tényleg nagyon rosszul volt tőlük.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!