Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Személyiségzavaros vagyok?

Kis István Balázs kérdése:

Személyiségzavaros vagyok?

Figyelt kérdés
Először is én egy 17 lassan 18 éves srác vagyok. Kezdem az elején. A lányok szerint vonzó srác vagyok,mindeggyik rám ír hogy "szimpatikus vagy nekem" "beléd szerettem" viszont én nekem nagyon ritka az amikor szerelmes vagyok,szinte alig tudok szerelmes lenni vagy szerelembe esni. Néha agresszív vagyok,mindig megbántom a másikat ha felidegesít. Könnyen dühös leszek. A másik meg hogy egy kicsit egocentrikus vagyok,szeretek a középpontban lenni. És ha nem vagyok akkor depressziós leszek. És egy kicsit exhibicionista vagyok,mert mutogatom magam lányoknak de ezt a lányok nem veszik semmiféle zaklatásnak hanem dicsérnek engem hogy milyen jól nézek ki. Persze szatírkodni nem fogok. Se nyilvánosan se máshol. Ezt kihagyom. Na de a másik bajom hogy szeretem a beteges dolgokat,mint pl. A mészárlós filmeket,Jasont,és egyéb pszichopatás filmeket. Sokszor a fantáziám is beteges. Azt nem részletezem hogy mit szoktam fantáziálni. Na hát igazából ennyi lenne. Szerintetek ez személyiségzavar?
2018. ápr. 28. 13:15
 1/1 anonim válasza:
Megnyugtatlak.Szó sincs személyiség zavarról.Ajánlom a színészetet:szereted magad mutogatni,szeretsz középpontban lenni,nem bénod ha többet is megkell magadból mutatni.A többi meg a korral jár.Nyugi semmi bajod.
2018. ápr. 28. 15:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!