Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Egy antiszociális személyiségz...

Egy antiszociális személyiségzavaros lehet önbizalom hiányos, illetve sírhat amiatt hogy a középkorban mennyi embert végeztek ki brutálisan?

Figyelt kérdés
2018. febr. 4. 12:53
 1/8 anonim ***** válasza:
31%

Egy szemelyisegzavaros... Eleg tag fogalom, mindenesetre lehet, mivel nehany esetben az illeto tud a torzulasrol. Peldaul amikor a kezdeteknel. Mikor elkezd hangokat hallani. Ezek a hangok akar azt is mondhatjak, hogy "gyere, a Föld rossz, te is ronda vagy. Nem illesz bele ebbe a vilagba, de ha megolod magad, mi segitunk" (ez egy megtortent eset)

Es akar sirhat is, hiszen altalaban a szemelyisegzavaros emberek nem tudnak objektiven gondolkodni.

Az antiszocializmust nem tekintem betegsegnek.

2018. febr. 4. 12:58
 2/8 anonim ***** válasza:
74%

Az antiszocializmust én sem tekintem betegségnek... :D

2018. febr. 4. 13:04
 3/8 anonim ***** válasza:
Az antiszocializmus az a kapitalizmus, nem?:)
2018. febr. 4. 13:12
 4/8 anonim ***** válasza:
90%
Kb. De ha azt nézzük Marx elvtárs még betegségnek tekintette.
2018. febr. 4. 13:20
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
Az antiszociális személyiségzavar az empátiára képtelen embert jelenti, aki saját érzelemmentességéből adódóan képtelen bůntudatra, így a határok betartására. A kérdésben szereplő önbizalomhiány is kizárt ha valóban antiszociális
2018. febr. 4. 19:01
 6/8 anonim ***** válasza:
Nem, egyik sem.
2018. febr. 4. 20:26
 7/8 anonim ***** válasza:
nem tudom miért kéne pont a középkorra összpontosítani, minden korban végeztek ki embereket a legbrutálisabb módokon, napjainkban is eljutnak ide a videók hogy különböző országokban hogy nyiszálják le életlen késekkel az emberek fejét, vagy darabolják fel baltával, kövezik agyon, már bocsánat. az ember sosem volt egy békés faj. el kell fogadni mint az élet részét ha már változtatni nem sikerült rajta több ezer év alatt sem
2018. febr. 18. 19:15
 8/8 anonim válasza:
Az 5-dik írja jól. Nem képesek egyátalán sírni és 1 nem hallanak hangokat.
2020. nov. 30. 23:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!