Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Akaratlan gondolatok? Mi...

Akaratlan gondolatok? Mi lehet ez?

Figyelt kérdés

Vannak esetek, amikor olyan történik velem hogy olyan dolgokat hallok a fejemben amikre önszántamból sosem gondolnék. (pl. egy szerettem szidása vagy hasonló rossz dolgok) és nem mindig tudok küzdeni ellene, mi lehet ez?

Néha úgy érzem mintha valami nagyon nem lenne rendben a fejemben. Persze tudom hogy azokat én magamtól soem mondanám vagy gondolnám de akkor is elég rossz érzés :c

Tudna valaki segíteni esetleg?

2018. ápr. 22. 16:08
 1/5 anonim ***** válasza:
2018. ápr. 22. 16:10
 2/5 A kérdező kommentje:
Magyar nincs esetleg?
2018. ápr. 22. 16:12
 3/5 anonim ***** válasza:

Ha bűntudatod van, hogy előjönnek és szinte végig sem mered őket gondolni, akkor 90%,hogy kényszerbetegséghez kapcsolódó képzetek.

Ha legbelül jóérzéssel tölt el, akkor picit "komolyabb" dolog.

Pszichológushoz menj el, meséld el neki, ő majd ad tesztet, amit kitöltesz, az eredményből megmondja, hogy kell-e rendes orvoshoz ( pszichiáter) menned miattuk :)

Nem kell félni, egyik sem fog megenni :)

2018. ápr. 30. 17:16
 4/5 anonim ***** válasza:

Mindenkinek vannak olyan gondolatai, amiket "nem szabad" gondolni. Pl a nénit lerúgni a mozgólépcsőn. Beleköpni a babakocsiba. Lefejelni egy terhes nőt. 8 roma fiatal előtt rasszista dolgokat ordítozni. Vagy órán lehúzni a nadrágod, és elkezdeni maszturbálni a előtted ülő lányra.

Csak legyints, és nevess egyet :)

Az agyad a legnagyobb troll, saját magával.

Persze ha nagyon gyakori, és nyomaszt, az tényleg gond, menj el pszichiáterhez...

Önkezelés lehet, ha humorral kezeled... Ha valami ilyen gondolatom volt, mindig azt mondtam, "Hagyjál már b...szod, Agy... ez túlzás ember" :D

2018. ápr. 30. 18:40
 5/5 anonim ***** válasza:
Nekem is ilyen problémám van. Nagyon,szenvedek tőle.Olyan rettenenetes gondolatok jönnek elő bennem akaratlanul szeretteimmel kapcsolatosan, imádkozás közben is,amiktől magam is elborzadom. Pontosabban ott tartok, hogy magamtól is elborzadom.
2021. jan. 2. 22:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!