Szorongásos depresszió miatt kaptam ECT kezeléseket. Lehet annak mellékhatása az akaratlan gondolatok?
jézus isten most komolyan mondjátok, hogy 2015-ben még létezik ez? ne, nem akarom elhinni ... és a sok jogvédő megint hol van ?
Ez hatásában meg olyan mint anno a homoszexualitás kigyógyítása ECT-vel, aztán persze a "beteg" baromi hamar inkább heterónak mondta magát, mert nem akart többet abból. az ember esze megáll komolyan, és ilyenkor mindig megkérdezem magamtól h te jó ég, hol élünk mi?
persze h nem működnek, de én inkább úgy kérdezném meg, hogy mégis ki miből gondolja, hogy működnének egyáltalán? az ég világon semmilyen bizonyíték nincs arra, hogy bármelyik pszichiátriai szer gyógyít, sőt mi több, ugye pont volt egy időben nagy vita neurológia és pszichiátria között, amikor neurológusok állították, hogy az SSRI ugyan nem csinál semmit a szerotonin-szinttel, azonban van egy vagon mellékhatása. de hát a pszichiátria ugye eleve a gyógyszeripar fellegvára, nagyjából ezért is kerültek kitalálásra a különböző áldiagnózisok.
És hogy az ECT altatásban és hogy sebaj, mert kibírható az ébredés? nana, 1, a roncsoló hatásról nem beszél megint senki +2, a gyógyító hatásra ugyanúgy semmi bizonyíték, max az az, amit eddig is elmondtak, azaz inkább gyorsan meggyógyul a kedves páciens, szal ennyi előnye mégis lehet.
aztán tegyük hozzá azt, nálunk előszeretettel használják büntetésképpen, és ugye te se gondolod komolyan, hogy amikor intenzív osztályokon is kincsként kezelik mondjuk a drága propofolt, akkor majd pont a pszichiátria ennyire oda fog figyelni, hogy csakis szigorúan altatásban és kellemetlenség nélkül legyen.
Tiszta horror ez emberek, de hát sztem eleve ott kezdődik a baj, h kompletten az egész pszichiátriát kellene végre betiltani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!