Depresszió? Reménykedem benne, hogy nem - lehet csak valami mellékhatása, pl betegség, vitamin hiány, stb?
Nagyon hullámzó a kedvem, bár többnyire melankolikus, levert vagyok. A jókedv, ha van, rövid ideig tart, örömöt ritkán lelek bármiben is. A munka viszont elvonja a figyelmem és addig teszem is a dolgom rendesen - de utána teljesen le vagyok szívva. Régebben 4-5 órákat aludtam, gyakran felkeltem, most tizenkét órákat alszok egyhuzamban. Fáradékony, motiválatlan vagyok és nagyon, nagyon unott.
Utána olvastam, a tünetek hátterében sokféle elváltozás, hiány, betegség állhat. Mit kezdjek magammal, hogy javítsak ezen?
Ez tényleg sok mindennek a tünete, de nem hiszem, hogy depressziós vagy, mert a munka lefoglal, ha az lennél, akkor nem érdekelne semmi.
Szerintem kezdj bele valami hobbiba, az is lefoglalna.
Menj el futni, vagy bármilyen sport javítja a közérzeted.
Hobbim akad százával. Motiváció hozzájuk? Semmi.
Futok eleget munka közben - persze tudom, segítenek, de se kedvem, sem energiám, sem időm külön sportolni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!