Ti hogy híztatok anorexia után? Hány kg-t, mennyit és mit ettetek, hogy viseltétek, mit szóltak hozzá az emberek?
Eleinte rossz volt, mert mindenki feljogosítva érezte magát, hogy kommentálja a hízásomat (bár bóknak szánták)
De egy idő után megszokták
És boltban sem akarták rámtukmálni hogy vegyek csokit
De én igaziból nagyon sok recovery sztorit olvasgattam, és megpróbáltam meggyőzni magam, hogy intelligensebb vagyok annál, hogy az életemet erre pazaroljam el.
Ma már egészséges a súlyom (bár elég alsó határ), és vannak rosszabb napok, de alapvetően sokkal több energiám van élni, és olyankor nem marad időm azon stresszelni, hogy nézek ki.
Szia!
Én palacsintával híztam. Az volt mindig a kedvenc ételem, még a nagy fogyózásokkor is megengedtem néha magamnak, aztán mikor elegem lett a betegségből, és tenni akartam ellene, minden este sütöttem magamnak palacsintát, és egy ideig még csak egyet tudtam enni, aztán kettőt, hármat, négyet, végül akár ötöt is megettem ahogy teltek a napok/hetek.
Nagyonis hizlalt.. :D
Keress valami olyan dolgot, amit igazán szeretsz, és még a betegség mellett is valamennyire tudod értékelni és szeretni. Amit én máshogy csinálnék már: muszáj lenne mondjuk pár palacsintát valami cukrosabb gyümölccsel pótolni. Mégiscsak egészségesebb mondjuk 3 fürt szőlő + 1-2 palacsinta, mint 4-5 palacsinta.
Előző vagyok:
Ezt a kérdést ma este írtam ki: https://www.gyakorikerdesek.hu/egeszseg__mentalis-egeszseg__..
Hátha érdekel... :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!