Valós képet látok?
Figyelt kérdés
178 cm és 58 kg vagyok.még mindig kicsit hájasnak érzem magam.mindenki körülöttem azt mondja csont sovány vagyok.néha én is úgy látom,de ha belenézek a tükörbe hájasnak látom magam.folyton diétázom és edzem.lehet ez már anorexia?tanácstalan vagyok.2018. ápr. 16. 14:22
1/4 anonim válasza:
Mindenféleképp anorexia!
Állj le a diétával és kezdj el rendesen enni. Még hízhatsz is.
Nem, nem látsz valós képet.
És annak a nemnek sem tetszik amelyikhez vonzódsz, ha valaki ilyen vékony.
2/4 A kérdező kommentje:
Az a baj,hogy nem tudok leállni.ha egy nap rendesen eszem,másnap rettentő bűntudatom lesz és szörnyen érzem magam a bőrömben.Az,hogy a férfiaknak nem tetszem nem szempont.Saját magamnak szeretnék végre tetszeni,hogy szerethessem magam....
2018. ápr. 16. 15:40
3/4 anonim válasza:
Az anorexiások soha nem fogják szeretni magukat. Bármit is mutat a mérleg az sok. Mindig így kezdődik, 50 kilósan jó leszek, aztán 48 kiló a terv és így tovább. Ezért fogynak le sokan 30 kiló alá, mert soha semmi nem elég. Amikor engem kezeltek kaptunk egy feladatot, kötéllel meg kellett álapítani, hogy mekkora a derekunk. Végül másik kötéllel megmértük magunknak. Mindenki jóval nagyobbnak tippelte a derekát, mint az valóságban volt. Szóval érdemes mások véleményét elfogadni, ők jóval tisztábban értékelik milyen a testalkatod.
4/4 anonim válasza:
170 cm vagyok, és nagyon boldog lennék 58 kilóval, mert az egy tényleg szép karcsú alkat.
178 centihez nagyon kevés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!