Et. +6. nap. Mikor csináljak tesztet? Ami valós képet mutat.
Mensi szerű tüneteim vannak kb2-3 napja.
4 nap múlva van a nem várt mensim...
(Szerintetek jó vagy rossz tünetek mell fájás,has szurka, es néha derék tajon is... )
Ma reggel negatívat teszteltem ,lehet hogy korai volt?
A nemvárt első napján!
Drukkolok!
Nehéz ez a 2 hét várakozás 😞 főleg hogy mensi szerű tünetek érzek....
Köszönöm a drukkot 😊
Igen nekem is előtte szokott ez a mell fájós tünetek lenni... Nem én nem iszom. Szabad kérdezni hogy hányadik és hogy melyik meddő központba jársz?
Nekem ez a 2. és a kaáliba jarok.
Szia.
Mi ET+13 napon mentünk vérvételre, addig negatív tesztjeink voltak, és a vérvételen HCG 201 lett. Amikor hazajöttünk is nagyon halvány volt a csík, két napig tesztelgettünk mire jóó erős két csík lett. 1 embriót kaptunk vissza 2 naposan.
Hajrá :)
Ha 2 naposan kaptad vissza akkor szerintem felesleges tesztelgetned, majd a vérvétel előtt 1 nappal, ha 5 naposokat akkor ET+11 napon már TALÁN mutatja.
Szia. Akkor ezek szerint neked sikerült... Gratulálok :)
5 Napos embriot kaptam vissza.
Doki azt mondta hogy 12-14 nap múlva vér vétel, de olyan nehéz varni... Most várok es legközelebb csak a 12. napon tesztelek (persze ha addig nem jelentkezik a vérzésem)
Nem szabad negatívan hozzá állni. Hüvelygolyót használsz? Ha bizonytalan vagy akár 3x3 is tehetsz fel!
Csak nyugi. Elsőre nagyon keveseknek sikerül!
Szia. Igen hasznalok doki 3x2 irt fel.
Nagyon izgulok.. Azóta nem is mertem tesztet csinálni, próbálok várni még. O:)
Én is 5napos embriót kaptam vissza, és beülti után 7.napon halvány pozit teszteltem, nem tudtam várni na meg volt itthon teszt bőven :-)
Drukkolok!!!
27hkm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!