Vajon csak én értettem félre vagy tényleg nem normális?
Figyelt kérdés
Ismerkedtem egy férfival interneten. Egyszer azt írta hogy ő eltűnhet, mert neki csendre van valamikor szüksége. Erre írtam hogy akkor én is eltűnhetek, erre azt írta hogy ne tűnjek el, mert ha igen, akkor megkeres, de azt ne akarjam tudni hogyan. Erre írtam hogy ő ezt fenyegetésnek szánta azt írta hogy nem, de ő bántaná azokat akik miatt eltűnnék.
Meg azt írta hogy ha az aki rám nyomul az már ellenség, és ő bizony elverné.
Ezek után megírtam neki hogy nem kívánok vele többet beszélni, de erre azt érti nem érti hogy miért.
2018. ápr. 19. 10:34
11/11 anonim válasza:
Egyre szórakoztatóbb vagy 😄. De szerintem nem kéne még net elé ülnöd ha nem vagy rá kész.
De befejeztem, mert így nem túl elegáns. 😄
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!