Mennyire normális, ha az SSRI az első tabletta után hat? Nem placebo!
Senki nem akarja elhinni, hogy az első tabletta után hat nálam az SSRI. Sertraline Actavis-t kezdtem el szedni hétfőn. 50mg-os tablettának a felét, azaz 25mg. Elsőre bevettem, kb kiütött, aludtam is egyből. Később elmentem futni, végül óriási jókedv jött rám. Másnap bevettem reggel a következő 25mg-ot, és egész nap jókedvem volt - szinte totál más embernek érezem magam azóta is. Ezeknek két-három hét után kelett volna jelentkezni, hogy létezik, hogy egyből hatott?
Nem placebo, mert a pupulláim nagyok, (mint ugye ectasynál, azis emeli a szerotonint), libidóm is lecsökkent. Ezeket pedig utólag olvastam, nem előre, szóval nem én képzelem be. Mi a franc ez? :D
1-es
Nem csoda, mert az nem antidepresszáns, hanem nyugtató. Persze felmerül a kérdés, hogy miért szed be az ember olyasmit, amiről nem is tudja, hogy micsoda és minek kéne történnie ?
amióta kiírtam a kérdést áttéertem venlafaxine-ra, napi 225mg és 40mg atomoxetine. Nagy kombó, ezvan, tisztában vagyok vele.
Egyébként venlafaxine-től is eleinte tudtam eufóriát csinálni, ez nemtudom mi :D Amíg keveset szedtem 75mg, volt, hogy direkt betoltam 150 - 225-öt és tiszta eki comming up volt az egész. Persze ez elmúlt.
Egyébként google: "venlafaxine as babay extasy"
Tádá és így keletkeznek a függők :D
A gyógyszer mellett dolgozol szakemberrel hogy megkeresd a szorongás okát és legyőzd vagy ilyesmi ?
Vagy csak te az azt csinálod mint sokan hogy visszamész 3 havonta a szihomókushoz "aha aha tök jó kellene még egy kicsit köszike" és megkapod a következő adagot ?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!