Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Mennyire normális, ha az SSRI...

Mennyire normális, ha az SSRI az első tabletta után hat? Nem placebo!

Figyelt kérdés

Senki nem akarja elhinni, hogy az első tabletta után hat nálam az SSRI. Sertraline Actavis-t kezdtem el szedni hétfőn. 50mg-os tablettának a felét, azaz 25mg. Elsőre bevettem, kb kiütött, aludtam is egyből. Később elmentem futni, végül óriási jókedv jött rám. Másnap bevettem reggel a következő 25mg-ot, és egész nap jókedvem volt - szinte totál más embernek érezem magam azóta is. Ezeknek két-három hét után kelett volna jelentkezni, hogy létezik, hogy egyből hatott?

Nem placebo, mert a pupulláim nagyok, (mint ugye ectasynál, azis emeli a szerotonint), libidóm is lecsökkent. Ezeket pedig utólag olvastam, nem előre, szóval nem én képzelem be. Mi a franc ez? :D

2018. ápr. 19. 08:27
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:

Mit kezdek a szakemberrel, amikor olyan szorongásom van, hogy alapból normálisan az utcán nem tudok valakivel úgy beszélni, hogy közben ne szorongjak? Azt ezmellett ottvan a depresszió, és nagy eséllyel valamilyen szintű ADHD.

20 évet így éltem, persze nem volt ennyire rossz mindig, csak fokozatosan kattantam meg. Meditáció, mindfulness se segít, max utána pár óráig. Valami kell ami stabilan tart, mert megbolondulok. Nem lesz könnyű egy 20 évig diszfunkciós agyat helyrehozni a normális állapotába, az tuti.

2019. jan. 4. 12:22
 12/13 anonim ***** válasza:

Pszihológus tök fölösleges, ott ül, 7000 Ft egy óra, utána persze visszahív, mert ebből él jól.

Lehet hogy valakinek bejön az "akarsz beszélni róla" típusú vaker,az járjon .))

Te meg óvatosabban az antidepresszánsokkal, van két csoport amit nem szabad keverni, olvass utána, hosszú ide.

Amúgy ritkán, de ezeke is rá lehet kattanni.

Amivé 20 év alatt az agyad fejlődött, azt ne akard két nap alatt korrigálni, és ne adagold túl a szereket, ne igyál rá szeszt, stb.

Jobbulást.

2019. jún. 18. 16:36
 13/13 anonim ***** válasza:
100%
Nem arról van szó hogy akarsz, vagy nem akarsz rola beszelni, hanem arról, hogy segít azokat az elnyomott érzéseket felderíteni, amiről foggalmad sem volt hogy benned van es epp emiatt van szorongasod! Honapokig a sarki boltba nem tudtam elmennk mert rettegtem es osszegombolyodve zokogtam!!! Igen jarok pszichologushoz, igen segit! Az ostobasag nektek art, senkit nem zavar, de fontos tudnj, Hogy NEM ez a megoldás!
2019. jún. 19. 18:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!