Vajon csak én értettem félre vagy tényleg nem normális?
Ismerkedtem egy férfival interneten. Egyszer azt írta hogy ő eltűnhet, mert neki csendre van valamikor szüksége. Erre írtam hogy akkor én is eltűnhetek, erre azt írta hogy ne tűnjek el, mert ha igen, akkor megkeres, de azt ne akarjam tudni hogyan. Erre írtam hogy ő ezt fenyegetésnek szánta azt írta hogy nem, de ő bántaná azokat akik miatt eltűnnék.
Meg azt írta hogy ha az aki rám nyomul az már ellenség, és ő bizony elverné.
Ezek után megírtam neki hogy nem kívánok vele többet beszélni, de erre azt érti nem érti hogy miért.
ne neten ismerkedj! veszélyes, nem tiszta, soha nem tudod azokat a faktorokat, amit egy személyes beszélgetéskor veszel - a metakommunikációs jelzéseket -, ezek fontos részei a megismerésnek
semmi értelme neten szórakozni egymással
tényleg nem normális
számomra elég pszichés és agresszív férfinek tűnik
Gratulálok az első válaszolónak, ennyire ne legyél korlátolt, nekem az összes kapcsolatom netes ismerkedésből alakult és teljesen jó volt.
Az mondjuk megint más kérdés, hogy tudni kell észrevenni a jeleket, az apróbb finomságokat egy ilyen ismerkedésnél.
A kérdezőnek:
Nem, a leírtak alapján határozottan gázos a figura, de ha te ezt eddig nem vetted le, (mert nem önmagában ezzel az egy kijelentésével van itt gond), akkor valószínűleg te egy olyan ember vagy, aki mindenképp egy ilyen figurát szedne össze magának akárhol is próbálkozna.
Valljuk be te ezt picit meg akarod élni.
Én határozottan nem javaslom a leírtak alapján összességében, mert erősen korlátoltnak tűnik, aki képtelen az alkalmazkodásra és problémamegoldásra.
De ettől függetlenül eldöntöd majd magadban, hogy azért annyira akkor sem rossz, és valószínű minden tanács ellenére folytatod.
Semmi baj, ezekből tanulunk, nem hinném hogy szörnyű sötét tikai vannak, de ha őt választod határozottan egy problémás párkapcsolatnak nézel elébe.
5-ös köszönöm a gratulációt, és a minősítést, sok sikert neked a neten, ahol valószínű sok ilyen elmélyült ismereten alapuló minősítést osztogatsz és sok hasznos tanácsot.
üdv, a Korlátolt Egyes.
7-es, azért ennyire ne legyél önérzetes. :D, Végső soron te írtál egy szélsőséges általánosítást, ami ráadásul nem is igaz.
Többek között 3 éves kapcsolatom volt netről, ebből az első évben nem is találkoztunk.
De semmit nem kell elhinni...
elhiszem 9-es hogy szuper kapcsolatod volt. Neked. És még néhánynak.
És nagyon soknak meg szar - lásd a kérdezőt, aki épp egy ilyenről számol be.
- "önérzetes" oda ne rohanjak lebarmolsz és azt hiszed, te tojtad a világot, mert elviselt egy netes valaki 3 évig
Ez a gyakori is egyre alacsonyabb szintre megy, az idióta pontozással.
A valódi, élő kapcsolatoknak a híve vagyok - de persze csak ha megengeded 9-es.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!