Hogyan vehetnék véget végre az önmarcangolásnak? Miért nincs még mindig kapcsolatom?
Átérzem a helyzeted. 27/F. Régen nem érdekelt a barátnő téma, aztán érdekelt, csak nem tudtam csajozni, most még mindig nem tudok és meg kell küzdenem azzal is, amit leírtál. Félek, hogy béna leszek, mit fog gondolni rólam bárki, hogy 27 évesen soha nem kaptam egy szájrapuszit sem. Ezen kívül ott az önbizalomhiány, a magány, a nagyon kevés dologban vagyok jó... komolyan rokonlelkek vagyunk.
Én eldöntöm, hogy itt az ideje a változásnak, magabiztosan előre, tegyünk valamit. Aztán jön az idegeskedés, aztán ettől elrontok mindent és újra ott vagyok, ahol addig. Nem tudom valaha ki tudok-e ebből törni. Egy barátnőtől várom a megoldást abból a szempontból, hogy akkor tudom, hogy van kiért élni, valaki vár otthon, valaki szeret. Sokkal könnyebb lenne így minden.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!