Nem vagyok férfias, hisztizek, társfüggő vagyok, generalizált szorongásom van, és tönkremegy emiatt minden kapcsolatom, kihez forduljak?
menj el gyúrni ha nem vagy férfias , egy kis tömegtől mindjárt férfiasabb leszel
Növessz szakállat vagy bajuszt vagy hordj sima borostát
A borderline személyiségzavar meg lett állapítva, vagy csak te érzed úgy? Tudni kellene pontosan, hogy ez van-e, vagy – mint ahogy te is írtad a kulcssavaknál – dependens személyiségzavarod. „Sima pszichológus nem, csak pszichiáter írhat fel gyógyszert, és ha a bipoláris zavarra szedsz bogyót, akkor gondolom, már pszichiáter is látott. Lehet, hogy másfajta gyógyszerre lenne szükséged, vagy pedig még nem szeded elég hosszú ideje, hogy meghozza a kívánt hatást.
Fogalmam sincs, hogy a problémádon kineziológus hogyan tudna segíteni, de szerintem egy egyéni pszichoterápia, csoportterápiával kiegészítve többet érne – nem vagyok szakember, csak olvasgattam a témában, és ezeket tartják hatékonynak.
Az alábbi linknél bővebben írnak a személyiségzavarokról, a borderline-ról a 15. a dependensről a 74. oldaltól:
A fenti oldalon olvasható, sz.zavarokról írtak kivonata Döme László – Személyiségzavarok c. könyvének.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!