Ugye nem fognak bent tartani pszichiátrián?
Figyelt kérdés
Lassan egy éve járok pszichológushoz, de semmi javulás. Elküldött a miskolci pszichiátriára kivizsgálásra +hogy gyógyszert írjanak.
Diagnózisom szorongás, erős hangulatváltozás.
Hallottam m, hogy volt olyan akit megfigyelésen, illetve gyógyszer beállítása miatt bent tartottak.
De én nem bírnám ki, nagyon félek, itthon is félek aludni nem bírnám elviselni, hogy pszichiátriai betegek között vagyok.
2018. ápr. 9. 23:52
1/4 A kérdező kommentje:
16 éves vagyok.
2018. ápr. 9. 23:53
2/4 anonim válasza:
Nem kötelező elmenni, ha nem szeretnél.
3/4 anonim válasza:
Ok nélkül nem fognak bent tartani, mert alapból a mai kórházak nem arról híresek hogy ott tartsák az embereket ha nem annyira muszáj. Engem az üzemorvos 195 magas vérnyomással rám mentőt hívott, nem engedte azt sem hogy saját lábon menjek orvoshoz. Egyből kórházba vittek, kaptam egy erős csökkentőt amit csak akkor adnak ha hirtelen 180 magasra szökik fel. Aztán ott mondták néhány vizsgálat után hogy gyógyszert kell szedjek, de azt be is kell állítani. Ugye amikor bevittek ideiglenesen egy kórerembe féltem hogy pár napra bent tartanak, de nem is tudtam hazatelefonálni sem mert a telefonom a munkaasztalomon maradt. Aztán jött az orvos és mért vérnyomást. Mivel 150 alá esett és nem volt panaszom sem így mondta hogy szerinte betudja a háziorvos is állítani, meg mivel mondtam hogy apámnak van vérnyomásmérője aki a szomszédban lakik így mondta a doki hogy akkor azt mérjem reggel és este, írjam és beszéljek a háziorvossal a továbbiakról aki belövi nekem az adagot, szerencsére elsőre sikerült ezt elérni.
4/4 anonim válasza:
dehogy tartanak benn
nem szoktak marasztalni az alacsony ágyszám miatt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!