Milyen a gyógyszerbeállítás a nyílt pszichiátrián?
Én is voltam. Ez nem úgy működik, hogy minden nap kipróbálnak másik gyógyszert. Első nap kapsz a régi helyett másikat. Ha nincs tőle semmi bajod, akkor nem fognak rajtad kísérletezni, szólnod kell, ha rosszul vagy. A mellékhatások érdekesek tudnak lenni egyes gyógyszereknél. Ha szólsz, hogy szédülsz, úgy érzed, mintha be lennél rúgva, vagy fekete foltok hullanak a szemed előtt, akkor azonnal szólj.
Nálam kb. a negyedik gyógyszertől nem volt semmi bajom. Azt szedtem jó ideig.
Szóval ne úgy képzeld el, hogy mindig adnak valami mást. A tüneteidtől teszik függővé, váltanak-e, hogy reagál rá a szervezeted. Ezért kell a kórház.
Nem fognak zártosztályra vinni a mellékhatások miatt. Én Győrben voltam, nem tudom, te merre laksz. Itt így működött.
Ja, és természetesen külön férfiak, külön nők. Az ágyak száma egy kórteremben kórházfüggő. Mi négyen voltunk, de volt hatágyas is.
Ne félj, nem lesz gond, de kell a kórházi felügyelet, ezért kell befeküdnöd gyógyszerbeállításnál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!