Felnőtt pszichiátrián van mód a tanulásra?
Végzős vagyok és idén érettségiznék.
Abban az esetben ha befeküdnék a pszichiátriára, mindenféleképpen halasztanom kéne, vagy megoldják a tanulást és el tudom végezni a sulit?
Nem is az az ismérve a pszichiátriai betegségeknek, hogy az elszenvedői nem tudnak rendezetten és helyesen írni. Valószínűleg az írásképem alapján rólam sem mondanák meg, hogy súlyos személyiségzavarban szenvedek.
Egyébként próbáld meg lebeszélni, hogy magántanuló lehess. Akkor csak vizsgáznod kell bemenni a suliba, és amíg vizsgázol, addig simán kapsz kilépőt a pszichiátriáról.
22/N
Nem tudom, mennyire súlyos az állapotod, hogy valóban be kell-e feküdnöd, vagy nem volna-e elég eljárni a kezelésekre pszichológushoz/pszichiáterhez?
Én azért tartom átgondolandónak a pszichiáter és pszichiátria bevonását, mert ő ott gyógyszereket is adhat. Mi van, ha azok annyira eltompítanak, hogy nem tudnál tőlük még annyira sem tanulni, mint jelenleg?
És az osztályozó nagyon durva? Nehéz felkészülni? Mégis csak 12 tantárgy...
A gyakorlat meg magántanulóként sem kivitelezhető. Azzal mi a helyzet?
A pszichiáter "erősen ajánlja hogy befeküdjek" de a suli miatt nem akarok.
Gyógyszerezni nem gyógyszereznének
Mi a bajod? De az fából vaskarika, hogy kórház, de nem gyógyszer. Akkor minek befeküdni? Pszichoterápiára otthon is be tudsz járni.
Ha a gyakorlat kötelező, akkor az nem megoldható magántanulóként, és ugrott a tanéved. Nem hinném, hogy olyan súlyos állapotban lennél, hogy ezt kéne tenned. Én a helyedben nem mennék kórházba, hanem leérettségiznék.
A problémámat nem szeretném leírni, de a gyógyulásom szempontjából sajnos én is érzem hogy az lwnne a legjobb, de ha csak halasztással megoldható, akkor marad a szőnyeg alá söprés és érettségi kombó
Köszönöm szépen a válaszokat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!