A pszichiátrián (pl zárt osztályon) ott szoktak a betegek fogat mosni?
Tudom hogy hülye kérdés de így eszembe jutott, mert mondjuk vannak olyan betegek akik eléggé veszélyesek , mondjuk önmagukra meg másokra és mi van ha valakit meg akarnak ölni vagy magukat akarják egy fogkefével.
Tudom hogy hülyén hangzik, de komoly kérdés.
Kedves kérdező: Szerintem a közveszélyes emberek állandóan figyelem alatt vannak a zárt osztályon és nem szabad semmilyen szinten erőszakos cselekedetekhez folyamodniuk mert különben kapnak inekciot és ezzel le csillapítják őket ha meg kísérlik fegyverként felhasználni a fogkefét.
Remélem tudtam segíteni!
Nyílt osztály is pszichiátria, ott minden gond nélkül lehet nálad borotva, fogkefe.
Zárt osztályon akinek vittek be tisztálkodó eszközöket, azokat elkérheti a nővérektől, ha szüksége van rá, persze figyelni fognak, hogy hova viszed, és gondolom megnézik, hogy pl. a borotvapenge a helyén van-e.
Azt tudom, hogy aki nem tud borotválkozni, vagy nem adhatnak a kezébe ilyen eszközt, azt ők borotválják meg, de azt kétlem, hogy a fogait is megmosnák. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!