Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Tegnap este 20:30 korul ittam...

Tegnap este 20:30 korul ittam meg az utolso vodkát. De egésznap ittam igy kb 0.5dlert (fél litert) pánik beteg vagyok és 11:35 kor vettem be egy 0.25mgos frontint.85kg vagyok lehet valami komolyabb bajom?

Figyelt kérdés
pánik,Frontin

2018. ápr. 7. 11:57
 1/7 anonim ***** válasza:

Te nem csak pánik beteg vagy hanem tiszta hülye.

Még ha lepontozol is!!!

2018. ápr. 7. 12:05
 2/7 anonim ***** válasza:
Olvasd el a tájékoztatón...
2018. ápr. 7. 12:41
 3/7 anonim ***** válasza:
Pánik beteg :D min pánikolsz? Hogy el fog fogyni a Vodka? :D
2018. ápr. 7. 12:47
 4/7 A kérdező kommentje:
sok hulye. Látom nem hiszem hogy volt már neked egy erősebb rohamod,ugy hogy orákig nem tudsz kikelni az ágybol...
2018. ápr. 7. 12:57
 5/7 anonim ***** válasza:
Nem, semmi bajod nem lesz. (Gyakrsn iszol?) <-csak a tolerancia miatt kerdezem, de alapvetoen se lesz bajod, mert eleve 0,25mg a te testtomegedhez merten szinte semmi.(olyan szempontbol veve persze, hogy ha kozvetlenul ra iszod meg a vodkat, akkor se lesz bajod). Egyebkent pedig a panikrohamok szornyuek tudnak lenni, mondjuk nekem egy beszelgetes, oleles legalabb annyit segit, mint a gyogyszer.
2018. ápr. 7. 13:14
 6/7 A kérdező kommentje:
ez a baj hogy gyakran,mert amikor iszok akkor ugy ahogy nem gondolok rá. Még ha egy sima szál cigit is elszivok erősen rámjon a roham... legjobb lesz ha elmegyek orvoshoz. Koszonom a választ azt utolsonak.
2018. ápr. 8. 10:44
 7/7 anonim ***** válasza:
Én is azt tanácsolom fordulj orvoshoz. Jóindulatból írom, hogy tönkre fogsz így menni. Nekem egy barátom halt meg így aránylag fiatalon. Gyerekkora óta szorongásos volt. Később ezt itallal kompenzálta. Nem sok itallal. Közben volt egy epilepsziás rohama. Erre gyogyszert kapott. De csak ivott is mellette. A szorongások egyre erősebbek lettek. Majd a szervezete már nem bírta és meghalt. Kérlek amíg nem késő, fordulj addiktológushoz vagy pszichologushoz, vagy keress egy jo terepautát.
2018. ápr. 12. 15:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!